Samantha

Sims 3 blogg som ägs av en tonåring, som spelat Sims 3 sen 2001.

Phoenix (Del 3)

Kategori: Phoenix

Det var dags att åka hem snart. Alla verkade nervösa över betygen, men inte Amelia. Hon hade fått beröm från sina lärare så hon var inte orolig. Hon hade pluggat som en tok och visste att hon skulle gå ut med bra betyg! 
  Hon kopplade av med att använda rullbandet i gymmet. Eftersom hon älskade Derek så mycket, hade hon bestämt sig för att bjuda över honom under lovet och försöka få honom att flytta in, så att de kunde börja universitet igen, men den här gången tillsammans. 
 


Dem satt inne på herrtoan och Amelia skissade av Derek ännu en gång. Hon skulle lyckas, men hon hade inte dem bästa skiss-kunskaperna ännu.

(Det bevisar ju saken..)


Det var dags att åka nu... Rumskompisarna kom för att säga hej då till den respekterade Amelia, innan dem själva skulle åka hem. 


Tillbaka i Twinbrook. Under lovet.. Amelia hade en konstig känsla i magen. Den här gången skulle hon inte få träffa någon av sina kamrater alls. Förmodligen Derek då, och det var i alla fall något. Men hon tyckte det var för tidigt att förlova sig. Hon skulle vänta efter andra året på universitet.
(Bilder tagna utav mig i The sims 3! Ingen får stjäla eller ta utan tillstånd!)
 
 
 
 

Kommentarer

 • Carolina "Kaka" Bäckström säger:

  Fungerade det för dig att bjuda över Derek, alltså någon från universitetet. Det fungerade inte för mig :(

  Svar: Kunde bjuda över från distans, precis som det går från att bjuda över någon från t.ex Kina, Egypten eller Frankrike. :o
  Samantha

  2013-03-09 | 12:58:18
  Bloggadress: http://railroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här: