Samantha

Sims 3 blogg som ägs av en tonåring, som spelat Sims 3 sen 2001.

Phoenix (Del 7)

Kategori: Phoenix

Det är snart sluttenta och Amelia stressar sig för att få upp sin färdighet i gitarr för att få bättre poäng.
 


Lektion och Derek springer efter Amelia för att säga att han älskar henne innan dem skulle skiljas åt till varsinn lektion.Efter att ha deras sista lektion som dem fick gå med varann, ställde dem sig utanför och började öva upp sina färdigheter. Det var en vecka kvar tills sluttentan, en vecka kvar på hela universitetet.


Derek börjar bli mycket bättre på det här med gatukonst!


Amelia blev inspirerad och började måla lite gatukonst efter Dereks muralmästerverk och han satte sig och började plugga.


Snyggaste muralmästerverket hittills! Duktigt, Amelia!Eleverna var i tid, men inte läraren. Något var fel. Det visste Amelia direkt. 


En äldre man kom gåendes sakta in till klassrummet och ställde sig framför eleverna. Han förklarade varför deras riktiga lärare inte var här. Hon hade ramlat och slagit sig ute på den lilla isen som fanns kvar från vintern och hade förts till sjukhuset med ambulansen. Men hon skulle komma tillbaka, men inte under denna termin.
   Men det visade sig att denna lärare var bättre, tyvärr, och ritade riktigt snyggt och förklarade hur man gjorde för att få till snygga bilder. 


Efter lektion gick Amelia och Derek upp till övervåningen för att tävla för skoj skull. 


Men Derek hörde polissirenerna utanför och sa direkt till Amelia att göra något annat, så tog han på sig skulden så slapp hon för fjärde gången. Polisen verkade dock intresserad utav Derek, vilket gjorde Amelia lite sur inombords, men hon behöll masken framför sin laptop. 


Efter Derek och polisen gått, fortsatte hon på Dereks gatukonst-målning för hans skull. Han skulle lätt ha vunnit. Hon fortsatte, lät dras med sin inspiration och tänkte inte på polissirenerna. Försent. 
  Polismannen kom uppspringandes, satte handfängsel på henne och tog med henne till polisbilen. För fjärde gången.


Efter sin uppläxning och fått betala böter, gick hon till affären för att köpa böcker och koppla av med dem istället. I alla fall nu när hon hade övervakning på sig.


Efter sin lektion fick hon ett hemliga beundrare meddelande och fick panik. Hon såg sig omkring för att se om någon av hennes klasskamrater hade skickat det, men alla verkade misstänkta. Eller ingen. Amelia var osäker.
   Vad hon inte visste, var att det varit Derek som skickat det till henne.(Bilder tagna utav mig i The sims 3! Ingen får stjäla eller ta utan tillstånd!)

Kommentarer

 • candoris säger:

  Oooh jag vill också ha UL! Jag var inte alls intresserad när jag först hörde att den skulle komma, men när jag såg hur det verkligen är känner jag mig nästan handikappad utan den!

  Läst hela Amelia-historian och väntar spänt på fortsättningen :D

  Svar: Åh. :/ Om du fyller snart år, önska den då? :D Tycker du verkligen borde skaffa den, ett helt underbart spel! :)
  Åh, tack så mycket! :D
  Samantha

  2013-03-10 | 23:20:02
  Bloggadress: http://thesimsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här: