Samantha

Sims 3 blogg som ägs av en tonåring, som spelat Sims 3 sen 2001.

Phoenix (Del 8)

Kategori: Phoenix

Både Derek och Amelia satt ute i matsalen och läste igenom några böcker för att plugga och bygga upp sina färdigheter. Båda behövde det tills examen, och dem skulle ta den. Derek hade dessutom haft ett hemlightetsfullt leende varje gång han och Amelia var ensamma, men hon förstod aldrig riktigt varför. 
 Utomhuslektion i konst var inte roligt den här gången. Inte ute i spöregnet. Men som tur var förstördes ingen av skissarna som eleverna gjorde. 


Under konstlektion såg Amelia en konstig manick i ögonvrån. Så efter lektionen var hon tvungen att gå fram till stängslet och ställa sig utanför, titta på dem medan två simmar stod och höll på att trixa och fixa. 


Sluttenta! Amelia klarade alla tre sluttentor med glans och fick MVG. 
  Även Derek klarade alla tre sluttentor, men han fick bara G. Men det var tillräckligt för att få sin examen.Dem bjöds på en fest efter sluttentan och självklart gick båda. Amelia fick en utmaning att försöka dricka så mycket hon orkade, och den utmaningen gick hon med på. Nästa dag under lördagen kände Amelia glädje i hela kroppen. Hon firade sina betyg med att springa runt näck i korridoren och bara kände glädjen.


Examendags. Det var svårt att ta sig in till huset, men dem kom in till slut.


Amelia och Derek trängde sig ut genom dem glada folkmassorna när dem skulle ut och möttes utanför. Dem tog ett foto tillsammans och båda kände hur glädjen rusade genom kroppen. Dem behövde inte komma tillbaka till universitetet denna gång.

Uppkastning av betyg!

Det var dags att åka hem. Amelia och Derek hade sagt hej då till sina vänner och gick nu till flyttbilen som stod och väntade på dem. Det skulle kännas skönt att komma hem igen.


(Bilder tagna utav mig i The sims 3! Ingen får stjäla eller ta utan tillstånd!)

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Haha var tvungen att kommentera bara för att du också heter Fredrika ^^
  Fina bilder! :)

  2013-03-11 | 18:39:47
 • Fredrika säger:

  Såklart blev kommentaren anonym (-.-'), den var från mig i alla fall! :)

  Svar: Haha lite kul att vi båda heter Fredrika, ja. ^^ Kikade in på din blogg också. :)
  Samantha

  2013-03-11 | 18:40:46
  Bloggadress: http://spacesims.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här: