Samantha

Sims 3 blogg som ägs av en tonåring, som spelat Sims 3 sen 2001.

Sims In i Framtiden

Kategori: Guider

Har tänkt skriva information om In i Framtiden. Om ni inte förstår något, kommentera så kommer jag förklara. Och Vill ni veta mer om framtiden som jag kanske glömt, skriv! Eller om ni vill veta om något annat spel. Skriv! 
 
 
Sätt fart på tidsportalen och skicka dina simmar till deras mest spännande resmål hittills: en helt ny värld som ligger hundratals år framåt i tiden! Medan de är där kan dina simmar bygga upp sin färdighet i avancerad teknik för att få ut det mesta av framtidens teknologi. Vare sig din sim glider runt med sin egen svävarbräda eller jetpack, reser med enspårsbanan eller tubhissen, eller provar snygga framtidsfrisyrer och kläder, så finns det en helt ny värld att experimentera med och utforska. Skapa och anpassa Plumbotar med Skapa en bot, lägg till dem i hushållet och programmera dem med en mängd olika egenskapschip som ändrar deras beteende! Hoppa mellan nutid och framtid som du vill och experimentera med de överraskande effekter som din sims handlingar i nutiden kan få på simmens arv, ättlingar och livet som helhet för framtidens simmar!
 
 
Portalen
När du startar en familj, ny eller gammal, kommer det vibrera i spelet - som en jordbävning. Det dyker upp en portal utanför dörren till familjens hus. För att aktivera den, måste du låta en sim gå och utforska den - Dock är det bara första gången. En tidsresenär dyker upp och säger att han tappat bort delar till tidsmaskinen. Så då får du uppdraget att gå runt på tomten och leta efter "batterier" till portalen. Tidsresenären går mot portalen och du får välja att stanna hemma eller inte. Väljer du att resa till framtiden, hamnar du i Oasis Landing.
 
Oasis Landing 
 
Framtidens teknik 
Det finns mycket nytt i Oasis Landing. Du kan åka på en vindskiva istället för att gå, du kan åka jetpack och finns det tillräckligt med utrymme kan du Jetpackskyssa någon och dansa Jetpackstryckare. Med vindskiva och jetpack kan du få upp färdigheten Avancerad Teknik. Med matsyntetiseraren får du upp Avancerad Teknik också, om du förbättrar matkvaliten från 1-3 till exempel. Och får du upp färdigheten kan du installera mat till matsyntetiseraren. Du kan också låsa upp mer drömmar i drömkapseln.
Drömkapseln
Det finns svävande bilar och spårvagnar. Din telefon har uppgraderats till en holofon inne i framtiden - annars är det en smartphone om du har universitetslivet installerat. 
 
Förändra framtiden 

Av de val du gör i nutiden, kan du förändra framtiden. Får du befodran, lever lyxigt och det går bra för din sim, kan dina ättlingar få ett lyxigt liv och kan bli en blommande familj. Eller om du bor fattigt och det inte går så bra för din sim och du tjänar 30/timme tex, så kan dina ättlingar bli fattiga. Eller om du bor själv så kanske det visar sig att du inte har några ättlingar alls! 
 
Du kan också ändra framtiden genom att vara vårdslös och kasta sopor omkring sig kan det till slut bli en dystopisk framtid. Du kan också få det genom att prata med tidsresenären och vilja byta framtid till dystopisk, och då får du en möjlighet att övertala tre simmar att jorden är på väg att falla ner. En dystopisk framtid menas med att det är sophögar överallt. Simmarna bryr sig inte om miljön och kastar något på marken så fort dem är färdiga med något. De äter insekter och hoppar i sophögar bara för att. Meteorer faller ner tätt som titt och simmarna kan bli brända utav det, till och med dö utav det. Som vanligt som sagt. Det vibrerar när det är meteorstorm och det kan ramla ner stora rymdstenar som små rymdstenar. Dystopisk framtid är en guldgruva för sällsynta föremål! 
 
Du kan också ändra framtiden genom att prata med tidsresenären och välja utopisk framtid. Du ska skanna tre simmar när de skrattar. Utopisk framtid menas med att det är blomstrande. Det är glädje överallt. Träden är färgglada och simmarna går på ett lustigt sätt. Dem är läskigt glada hela tiden. Man kan slänga dagg på folk från stora blommor så får de en annan färg och börjar gå lustigt. Snurrar runt av glädje. Är bara verkligen glada helt enkelt. Min sim fick en dagg på sig av en simbot och blev precis som resten av befolkningen. Glad, färgglad och gick sådär konstigt. Det är verkligen en fin stad, men det blir lite läskigt ibland när ALLA är så glada hela tiden. 
 
 
Simbot 
 
 

Den nya övernaturliga rasen i Sims är Simbot. Du bygger den själv, eller kanske köper den på botstället (Oturligt nog kommer jag inte ihåg vad den heter). Du kan köpa egenskapchip vid affären där som ägs utav en plumbot. Du kan som sagt bygga en bot själv och välja hur den ska vara och vilka färger. Och sedan kan du sätta in egenskapchipsen i dem. Du kan till och med ge ett medvetande till botsen. Du kan även bli en plumbotförsäljare. 
 
Bygg framtidens hem redan idag! 

Du kan bygga framtidens hem både i nutid och framtid. Du kan köpa ett framtidshus när du är i framtiden. Men har du inte råd, bor du i kulturcentrumet, som fungerar som bascamp som i Destination Världen. Du kan anpassa ditt hem till framtiden. Genom att använda holografiska tv-apparater, växter som kan växa inomhus - du kan till och med ha en damm inomhus. En holografisk stafflie finns också. Det finns en ny hiss, tubhiss som du kan susa genom huset. Väggar och golv byggda i glas tillsammans med skjutdörrar. Allt för att få den där framtidskänslan du alltid velat ha. Eller som du kanske får när du reser i framtiden och känner att du vill ha så i nutiden. 
 
Historiska statyer 

Du, din egna sim, kan bli känd i framtiden och få en historisk staty. För att bli känd med en historisk staty, behöver du göra något.
  Till exempel få Tidsresenärens staty. Du måste ha besökt alla framtider. Normal, dystopiskt och sen utopiskt och därefter måste du reperera framtiden till normal. Tidsresenären blir holografisk och kommer tillbaka till nutiden när du repererat framtiden till normalt och du får en tidskontroll utav honom. Genom ett knapptryck, kan du välja direkt vad för framtid du vill ha utan att behöva göra möjligheter innan. Statyn kommer att ändras till din sim. 
  Min sim som fått tidsresenär historisk staty. 
 Och min sim som fått sin första historiska staty som har med pengar att göra (Minns inte vad den heter). Men du ska vinna lotto i nutiden och sen donera 50.000 simdaler till framtiden via stadshuset i nutiden. Därefter får du denna staty och kan ge bort pengar till vilken sim som helst. 
 
Du kan få fem olika tror jag att det är. 

Egenskaper och livönskningar/livslånga belöningar: 

Botfan - "Uppsvinget i botteknik har gjort många simmar fascinerade och fängslade av dessa invecklade maskiner. Många simmar sitter hemma med sina organiska kroppar, men vissa önskar att de vore en bot istället."

Instabil - "När en hög med lösa komponenter rasslar omkring i huvudet på en sim brukar denna sim kallas instabil. Simmens behov ändras plötsligt och oförutsägbart, med inslag av förvillande episoder i släptåg. 
 
---------------------
 
Högteknologisk samlare - Vill uppnå nivå 10 i Avancerad Teknik. Vill äga en vindkniv, drömkapsel, matsyntiserare, holoskiva och jetpack. 
 
Gjorde det mesta av min tid - Vill uppleva alla alternativa framtider och bli hedrad med en historisk staty. 
 
Mer än en maskin - Vill uppnå nivå 10 i botbyggarfärdigheten och vill ge en plumbot medvetandet. 
 
-----------------------------
 
Portalimmunitet - (5.000 poäng) Du behöver aldrig mer råka ut för effekten av tidsresesjukan när du reser i tiden! 
 
Framtidssim - (10.000 poäng) Bli framtidens sim. Få en uppgraderad telefon och smält in bättre under din tid i Oasis Landing! 
 
Egenskapchipsamling - (10.000 poäng) Få en hel samling med blandade egenskapchip. 
 
Tidsfjärrkontroll (30.000 poäng) Gör det möjligt att välja utopiskt, dystopiskt eller normalt tillstånd för Oasis Landing med ett enkelt knapptryck. 
 
 
Nya myspysställen + Nya sätt att dö på 
 
Myspys: 
 
- Jetpackmyspys
- I enspårbanans vagn
- I drömkapseln
- I botbyggarmaskinen
- Allt-I-Ett Badrum
- Ny garderob till In I Framtiden 

Dödsätt: 

- Dö av att resa i tiden, tidsanomali. Spöket blir ljusorange men även lite gråa. 
- Fall från himlen. Jetpacken kan sluta fungera faller simmen ner till marken och dör. Spöket blir röd med brandgult hår och ett nästan brinnande mönster. 
 
 
Skapa din egna bebis 

När du är i Oasis Landing och lärt känna några, kan du gå till sjukhuset och skapa din egna bebis för 5.000 simdaler. Du kan välja kön, hårfärg, ögonfärg och egenskaper. 



Nåja, hoppas ni gillade inlägget även fast det blev lite långt. Om ni tycker något saknas, kommentera och säg det! :) Och vill ni ha mer inlägg som är så här, är ni så välkommna att skriva det också. :) 
 

(Bilder tagna utav mig i The sims 3! Ingen får stjäla eller ta utan tillstånd!)

 

Kommentarer

  • madde säger:

    Jätte bra skrivet. Fick jätte mycket information som gör att jag blir nyfiken på den:-)

    2014-03-25 | 09:50:41
    Bloggadress: http://madeleneenglund.blogg.se
  • madde säger:

    Jätte bra skrivet. Fick jätte mycket information som gör att jag blir nyfiken på den:-)

    2014-03-25 | 09:50:41
    Bloggadress: http://madeleneenglund.blogg.se
  • Anonym säger:

    Hur använder man tidsfjärrkontrollen?

    2016-07-27 | 16:29:22

Kommentera inlägget här: